Känslorna bubblade upp

Idag hade jag alla slags känslor, både positiva och negativa. Om jag börjar med de positiva. Har blivit lite bättre att köra den nya elrullstolen. Var också tacksam över att få en fiberduk av mor, som man kan täcka blommorna med när nätterna blir kalla. Gladde mig också åt att det gick att få joysticken rakare på elrullstolen. Det positiva var ännu att jag blev på bättre humör medan jag trampade på Motomed.

Ett av de negativa var att köra in i Vipparin gick inte smärtfritt, ringarna slog tomt på gruset vid jobbet och chauffören fick hjälpa till med att styra. Eftermiddagsplanerna gick inte så som jag hade väntat mig.  Sen blev jag lite frustrerad på min mor som var till mig och rensade pelargonerna och vattnade de andra blommor. Det blev väl för mycket känslor, att de bubblade upp på ytan.

En av mina egna tankar idag:

Hej, Jag verkar ha en känslig

dag. Det blev för mycket av

delade åsikter.

Förlåt,  älskar dig.” ♥ 

Allt blev bra efter ett härligt telefonsamtal med mor.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.