Lite mer träning

Ja det är inte lätt alla  gånger att få en splitterny elrullstol, som reagerar snabbare än man är van vid och stolen dessutom kan vara känsligare än den gamla. Elrullstolen kan reagera på små rörelser. Här hemma försökte jag se med personalen se om panelen med joysticken gick att få lite rakare och till mitten, nu är den lite snett åt vänster och lutar nästan mot mitt högra ben. Tyvärr fanns det inte något att göra åt saken.

Ibland gick det bra att köra, det kom stunder då jag började och spänna mig. Till exempel en gång när jag skulle svänga stolen i Vipbussen, kände en tacksamhet att chauffören hade överseende med mig och väntade att jag fick handen och lyda så jag kom ner för skenorna. Märkte också att bältet var för lös och det hela kom en gång bort, jag skulle vilja ha bältet spändare och stabilare, tänk om det kommer lös plötsligt när jag kör. Nu är bältet trädd igenom någon ögla, jag ser det inte som en hållbar grej.

Allt det här med den nya elrullstolen reagerade min kropp på, att jag var lite spändare än vanligt men det kommer att lätta med tiden. Borde påminna mig själv om att det var den första dagen med elrullstolen, så lite mer träning börjar allt gå bra. Nu -gör jag en lista på saker som borde ses över på stolen, trots allt är den bekväm att sitta i.

Ikväll var jag till örtagården, det var soligt och ganska varmt även om det blåste lite. En del örter samlades inför torkning.. Jag fick ta  en stor Zuccini hem åt min mor, det fanns gott om att dela ut dom. Mot kvällen blev luften kyligare.+

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.