Veckan fick en bra start och en ny elrullstol

Nattens kyla skrämde upp mig med sina fyra grader, pelargonerna och apelsin trädet mådde bra, trots det tog jag in dom på morgonen. Nja, kanske lite överbeskyddande var jag, och lyfte ut pelargonerna sen på kvällen,dagen var ganska varm och solig. Oj, tänkte glömma bort att ”alarm Susie” fick jobba i morse, fick själv vänta med att gå på wc.

Innan jag for till jobbet, så pratade jag med föreståndaren och personalen om vattenterapin som kommer igång nästa vecka. Det råkade inte bättre att jag får en personal som jag kommer bra överens med, och behöver varken vara nervös eller spänna mig för.

Arbetsdagen gick bra, jobbade lite kortare eftersom jag skulle med mina föräldrar till Vasa efter den nya elrullstol. För första gången blev jag lite skrämd om framtiden inom vårt jobb när det pratades om ett nytt datasystem, och hur allt skall bli elektroniskt Vad händer med mina arbetsuppgifter då?

Vippari var i tid och kom hem i god tid. Vi kom iväg ganska bra, hade ju släpkärran med. Lyckades hitta till Roparnäs  och Centralsjukhuset med en gång med hjälp av navigatorn.

img_20160829_184007.jpg

Här är min nya elrullstol, som är smidig till utseendet. På den vänstra armstödet har jag en ställning för mobilen. Lite överraskad blev jag när det inte desto mera rött på stolen. Fotstödet höjdes så långt upp som det gick, måste bara hitta en bra ställning åt fötterna, de vill ju leva sitt eget liv. Nu är det bara att bli van med den nya elrullstolen, den gamla stolen körde jag in i ett förråd.

Ja veckan fick en bra start, jag känner mig nöjd och glad.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.