Soligt och lugnt väder

Alltså vilken skillnad från gårdagens väder, idag har det varit soligt och lugnt. Blev nästan förvånad över att solen sken men glad också.  Jag gjorde faktiskt inte så mycket, njöt bara att få vara i mitt barndoms hem. Drack eftermiddagskaffet ute på bakgården, då var det ganska varmt.

På kvällen var jag på fotbollsmatch mellan JARO och TPS från Åbo. Mycket spännande match, först  fick motståndarna ett mål, en stund före den första halvlekens  slut fick  hemmalaget ett mål. I början av den andra halvleken fick JARO två mål, och då kunde man lite andas ut, men av något slarv från hemmalagets sida gjorde TPS ytterligare ett mål när det var bara några minuter kvar av matchen. Och tilläggstiden verkade jättelång, när domaren blåste av fotbollsmatchen blev det en vinst för JARO, den fjärde segern i rad.

När jag kom hem till boendet, fick jag veta att vi hade varit tre som var på match och behövde få hjälp med kvällsbestyren. Då blev en personal på övertid och hjälpte mig med både kvällsmål-och  tvätten. Det var något som personalen inte kom på att tänka tidigare på att vi var tre som kom hem samtidigt.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.