Nästan storm och regn

Jag var så trött igår att jag somnade direkt, orkade inte ens öppna datorn här hos mina föräldrar. Det kändes  härligt att träffa mor och far igen. Solen sken hela dagen och på eftermiddagen var jag med mor ute en stund i trädgården. Senare på kvällen badade vi bastu och åt varma smörgåsar.

I morse var det ännu soligt fast det hade börjat att blåsa, vilken tur att jag tog igår och satte ner pelargonerna och apelsin trädet på terrass golvet innan jag for till mina föräldrar. Vi var med mor lite på stan och gick i butikerna. Jag pratade med Petpoints expediten om akvariets lösa låda där det finns pumpen och filter. Det är troligt att silikonet har nötts bort och därför har lådan kommit lös. Då beställde jag en ny, för att inte ta risker  och få problem med akvariet i framtiden.

Under dagen blev vinden hårdare, nästan storm och det började att regna. Ikväll är det villa-avslutning, hör ljudet från raketer men har sett inga. Vi hade en vän på mat och hade det trevligt.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.