”Hjälp att sprida bloggarna”

Jag vil*l dela ett inlägg av Textil och tips. Bloggaren är en pensionerad textillärare. Här kan vi funktionshindrande få olika tips om kläder. Själv tyckte jag  att det var ett intressant inlägg. Ibland har jag själv haft problem att hitta passliga kläder åt  mig. Källa: Textil och tips

Textil och tips

Mitt syfte med denna blogg är att tipsa dig som har svårt att röra dig och dina anhöriga om mönster och beskrivningar till lättsydda och lättpåtagna kläder alternativt var man kan köpa sådana plagg. Ekonomiskt tjänar jag inget på bloggen. Från de butiker jag länkar till har jag ingen ersättning, eftersom jag vill vara oberoende av det jag vill skriva om.

Tidigare hade jag också med råd och tips om olika aktiviteter och sysselsättning för personer som har svårt att röra sig respektive demens samt hur man tacklar diverse problem som kan uppstå vid funktionsnedsättning. Dessa inlägg har jag flyttat till min blogg:
http://www.handikapptips.wordpress.com

Vill ni veta mer om mig och mina bloggar kan ni läsa en intervju som finns med i ”OM BLOGGEN” (Länken dit finns på denna sidas överkant).

På denna blogg har jag sedan februari 2013 fått 124 811 sökningar.
Uppdaterad 2016- 08 – 08

Hjälp att sprida bloggarna!

Hjälp gärna till med att sprida information till personer med funktionsnedsättning och deras anhöriga, antingen genom att tipsa om bloggarna  t.ex. genom att dela på Facebook eller genom att att skriva ut inlägget ” Hjälp att sprida bloggarna ” och sätta upp det där det är lämpligt, som på särskilda boenden, äldreboenden, vårdcentraler etc.  Tack!

Du får gärna använda material från min blogg, men glöm inte att uppge källan. Upphovsrätten gäller. Tack!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.