Lite överraskande besök

Kom hem på eftermiddagen ganska tidigt med Vipbussen. Jag for till den dagligaverksamheten, där fanns det kaffe kvar så jag blev där och drack kaffe till några smörgåskex. Sen gick jag till lägenheten i god tid före min fysioterapi. Hade väntat att få besök av mor först efter terapin, men nu kom hon innan. Visst kändes det härligt att se mor efter tre veckor, det var nog lite överraskande besök. Hon hann rensa lite terrassblommor medan vi var ute på min terrass innan fysioterapeuten kom.

För en stund kändes det lite som om att det var mycket som hände på en gång, i alla fall hann inte min kropp bli påverkad av det. Fysioterapin gick bra, lite träning att gå fram- och bakåt. En del balans övningar. Sen töjningar till slut. Nu har det blivit bestämt att vi kommer att ha vattenterapi klo. 13.30 på måndagar från och med september. Dagen och tiden passar också för personalen här på boendet.

Här har det varit en solig och varm dag, kring 18 grader. På kvällen var jag med elrullstolen och körde ute på gården, kändes riktigt skönt.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.