Värmen kom tillbaka

På morgonen var det lite mulet, men under dagens lopp kom solen fram och då kom värmen tillbaka. Härligt att få känna lite solens värme, vilken tur att jag fick igång min nya digitala temperaturmätare som visar både inne- och utetemperaturen. Tyvärr har jag hittills inte haft någon mätare hos mig, eftersom väderleksstationen gick sönder. För en stund sedan var det ännu 16 grader.  🙂

Det är alltid trevligt att höra om att det är enkelt och vara hos mig, när jag säger vad som skall göras. En av personalen som inte har varit så många gånger hos mig, sade så att jag råkade höra det. 🙂 Jag vet bara att en del är smått rädda för att komma och hjälpa mig. Tror de att jag  skulle vara farlig…. Eller vad?? 🙂 🙂

Kvällen var härlig varm och solig, att jag följde med på Jaro Rockets träningar. Helt underbart att få vara ute, och man sover så gott efteråt. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.