Dagen blev bättre och här är pelargonerna

Satt redan vid bordet och höll på att ringa efter hjälp åt min granne, just när personalen kom i morse in till mig. Då var jag snabb med att säga att grannen ville ha hjälp, som redan var på väg. Efter en stund sade jag med en skrattande röst: ”Ja förresten, god morgon.” Idag har det varit mulet och regnigt.

På jobbet verkade allt gå bra utan problem, tills jag märkte att jag hade i misstag skrivit en del lappar på fel ärendenummer, dessutom var det flera än bara en. Jag var nog  lite förargad på mig själv, men en del siffror bara liknar varann och är svåra att skilja på. Sen frågade jag vänligt min arbetskamrat om hon kunde hjälpa mig med att korrigera så att lapparna på rätt nummer, och det gick bra.

Fick veta att alarmfrågan skall tas upp på ett möte i Seinäjoki. Ibland gäller det att man pratar med någon person på lite högre nivå.

Nu har det blivit bestämt att jag och mina föräldrar far nästa måndag till Vasa efter den nya elrullstolen. 🙂

20160822_174012.jpg

Här är pelargonerna 🙂  och jag känner mig stolt över dom. 🙂 Personalen hade tid och hjälpa mig med att rensa bort gula blad och torra blommor. Nu ser de fina ut och jag kan njuta av mina pelargoner. Man kommer tyvärr inte undan att hösten har kommit.

img_20160822_180423.jpg

Ja dagen blev bättre på alla sätt.

Kram 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.