Nästan en datorfri dag

Det blev nästan en datorfri dag, ibland tittade jag det lilla på mobilen. Var små stunder ute på terrassen, vädret var mulet men ganska varmt. Personalen hjälpte mig med att laga  lunch i mitt kök, det blev kokt potatis med stekta lax tärningar och sallad. Passar bra till en söndags lunch, dessutom är det ganska lätt att laga.

På eftermiddagen började det att regna, jag tog fram min regnjacka för att ta med den på fotbollsmatchen. Satte faktiskt regnjackan på redan innan vi for iväg. Till all lycka slutade det att regna strax innan matchen började mot Björneborgs Jazz. JARO hade flera målchanser men fick bara två mål och vann med det. Fotbollsmatchen var mycket spännande, ibland var det nästan lite för spännande.

Sen kom jag hem, åt lite kvällsmål och te. Lagade mig färdig till natten. Efter det satte jag mig framför datorn för att blogga. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.