Slappat och tagit det lugnt

Äntligen kom solen och vackert väder, tja, det har varit lite soligt i ett par dagar nu. Efter lunchen var jag med några grannar och personal ute på gården. Härligt att få slappa och ta det lugnt.

Ibland börjar jag att längta efter och få träffa mina vänner, som man inte har sett på länge. Min längtan dämpades ner, genom att jag blev bjuden ut till min brors villa och fira lite hans födelsedag. Maten var god, sen var vi tillsammans och hade det trevligt. Vilken lycka det är att ha sina nära och kära i närheten.

Jag kom hem med taxi, och fick hjälp av personalen innan de gick hem. Så nu sitter jag och myser i pyjamas och fleece. Ni ska ha en skön fortsättning på kvällen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.