Att vara människa i en annorlunda kropp – om att riva inre trökslar

Välkommen på denna föreläsning! 🙂

 ·

Denna föreläsning vill du inte missa! Att vara människa i en annorlunda kropp är en gratis föreläsning om inre trösklar som begränsar våra livsutrymmen. Den ger åhörarna knep att bemästra människors reaktioner och verktyg att bevara en god självkänsla och en positiv inre dialog. Föreläsningen tar upp teman kring avvikande utseende och synliga funktionsnedsättningar. Föreläsningen är öppen för alla intresserade, men riktar sig främst till aktiva inom funktionshinderorganisationer samt anhöriga och professionella inom social- och hälsovårdsbranschen. Föreläsare är the one and only pol. mag. Synnöve Jordas från Åland och arrangör är funktionshinderorganisationen Tröskeln r.f. Anmäl er till insikt@aland.net eller på tfn 0457- 5300 666, att svara på detta evenemang räcker inte. Varmt välkomna till Vasa Arbis den 25.8 kl.18

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.