Det var lätt att chatta med banken

O så underbart att se molntäcket spricka på eftermiddagen och solen tittade äntligen fram, vinden har varit betydligt lugnare, och blommorna fick komma till sina platser igen. Härligt att kunna sitta på terrassen, lite torra blommor plockades bort och blev vattnade.

Tills idag hade jag inte hört något från banken. Då tänkte jag att jag skulle försöka mig på chatten, nå, fick bättre betjäning när jag började skriva på finska. Tja, orsaken till att kreditkortet var avspärrad, berodde på en räkning som var betald försent. Räkningen hade kommit hit och jag såg inte förrän jag kom hem. För att skynda på att få bort avspärringen betalade jag min följande räkning. Alltid lär man sig något nytt. Idag märkte jag hur lätt det var att chatta med banken, och fick ärendet uträttad.

Trampade ikväll 15 kilometer på 50 minuter, efteråt var jag lite svettig men glad. 🙂 Till min glädje fick vi med personalen min granne att prova trampa på Motomeden, och jag sade att de som vill använda den så är det bara att göra det. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.