Den hårda vinden och räddade pelagonerna

Tänk att i morse låg jag ännu i sängen när personalen knackade på min dörr, som inte är lik mig. Jag var nog vaken, hade sovit så skönt men snabbt kom jag upp krypande på golvet och var med i svängarna. Det blev ingen panik och jag hann bli klar god tid innan jag skulle fara iväg, fast jag skrattade lite åt mig själv att’ personalen hittade mig i sängen.  🙂

Vädret har varit mulet och grått, dessutom lovades det hård blåst som också kom på dagen. Jag skickade ett meddelande åt min vän, att jag hoppar över örtagården ikväll, enligt väderleksprognosen skulle det bli ganska kyligt på kvällen.

När jag var hemma igen fick jag nästan hjärtat i halsgropen, då jag såg att den stora pelargonen hade hamnat med den hårda vinden mellan bordet och stolen och blomman dinglade i luften. Men till all lycka hade inga kvistar eller blommor gått av, bara några blad hade fallit bort. Sen tog vi med personalen och satte båda pelargonerna ner på terrassgolvet, likaså med apelsin trädet. Jag var nog glad att jag  räddade pelargonerna. 🙂

På kvällen  trotsade jag den hårda vinden, och följde med några grannar på funktionshindrades fotbollsträningar, laget heter Jaro Rockets. Det var härligt att se de här spelarna med olika funktionsnedsättningar spela, och själv satt jag i min elrullstol därpå gräsmattan bredvid fotbollsplanen. Något fint regn kom det ett tag men det var allt, så var det ganska varmt i luften. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.