Regnig lördag

I morse blev det ett missförstånd om när jag ville ha hjälp med frukosten. Det var ännu att ena av personalen var sommararbetare, (en ung kille) som aldrig hade varit hos mig på morgnarna, så jag fick vänta på den andra handledaren. Lite besviken blev jag  eftersom jag hade bett om hjälp en viss klockslag men fick 45, 50 minuter senare. Allt ordnade sig till slut och ingen nöd gick på mig.

Ja här hade vi minsann en regnig lördag, regnet kom fram till eftermiddagen och hårt. Jag var några gånger och tog frisk luft ute på terrassen, samtidigt  fick jag sitta och beundra mina blommor. Skickade ett e-post till banken, har något strul med bankkortet som inte vill genomföra alla nättransaktioner även om man slår in rätta siffror. Jag bad dem att se på problemet, detta går över mitt förstånd.

Fick min lägenhet städad idag, tvättade en maskin med kläder och böt sängkläderna. Tycker att det blev mycket gjort här hemma som är bra. Det blir härligt att få krypa ner i rena lakan, och snart är det ju läggdags. 🙂

Kram och god natt 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.