Lagade makaronilåda

Tja,  vädret är kanske lite bättre idag, mulet men uppehåll. I morse fick man se någon glimt av solen. Någon promenad har jag inte vågat mig på, så pass osäkert med regnet har det varit. Korta stunder på terrassen är allt som jag har varit ute.

img_20160814_112235.jpg

Lagade en makaronilåda till lunch, hackade själv lök och paprika med en Tuppeware lökhackare som man drar i ett handtag med. Mycket behändig grej, är glad över att jag klarar av att göra det. 🙂 Det var första gången som jag använde ugnen. Roligt att laga mat ibland i mitt eget kök. Makaronilåda blev god, 🙂 nu har jag att frysa ner lite mat i frysen. 🙂

Kram och hejsvejs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.