En trevlig fest

Blev väckt lite före fyra i natt av att min granne ropade och behövde hjälp. Det hade tagit en halv timme innan signalen hade farit till personalen. Alltså då var jag en hjälpande hand igen, börjar bara bli lite irriterad när alarmet inte fungerar. Till all lycka kunde jag somna om, men det är aldrig roligt att bli väckt mitt på natten.

Efter jobbet kom mina vänner och sökte mig, så for vi på en trevlig fest i Larsmo. Jag representerade min familj med att vara där på plats, och det gjorde jag så gärna. Det var roligt att träffa vänner efter sommaren. Lite solsken fick vi njuta av, smått kyligt i luften och där vid havsstranden blåste det ganska mycket.

Alla var glada och på gott humör. Fisken var god som vi åt med  potatis och sallad som smakade också riktigt gott. Det var en underbar fredagseftermiddag att få vara och skratta tillsammans med sina vänner.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.