Till Sunds Trädgård och en dörrklocka

På eftermiddagen började regnskurarna komma. En häftig skur kom när Vipbussen släppte av mig, regnet öste ner och jag tog den första dörren in till boendet. Tja, det var lite vått och fuktigt kan jag säga.

Sen  tog jag och assistenten en Inva-Taxi till Sunds Trädgård, nu var det skönt att åka bil och inte behöva gå i regnet. Jag köpte en blomma till morgondagens fest. Sen hittade jag citrusnäring och längre blompinnar. Så en större kruka till en av vårens pelargoner som ville överleva, de två andra gav upp hoppet.

20160811_175047-1.jpg

Den lilla pelargonen i sin nya kruka. 🙂 Nu var det faktiskt på tiden att den fick en större kruka, för att rötterna höll på att komma ut. 🙂 Sen stödde vi upp den stora pelargonen med några av de nya blompinnarna, så att stammarna / grenarna inte blir för tunga och bryts. av.  🙂

Ikväll kom pappa och min bror till mig. Nu har jag fått en dörrklocka till min dörr, som min bror köpte åt mig från Prisma. Så man kan ringa på när man kommer till mig. 🙂

Kram. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.