Kom på en dag med Project Liv

🙂 Nu ordnar Project Liv en dag för långtidssjuka barn och deras familjer. Så kom med!! 🙂

Henkilön Project liv kuva.

Project liv

15 t ·

”Stora maskinersdag”
lördagen den 10 september kl.11-13 i Lepplax, Pedersöre!

I samarbete med Sundström AB har Project liv nu äntligen möjlighet att bjuda dig som är långtidssjuk och din familj till en dag med Stora maskiner! Du kommer att få provsitta och kanske provköra hjullastare,grävmaskin och lastbil m.m. Du kommer också att få bekanta dig med en asfaltstation och ett stenbrott! Under dagen bjuds du på grillkorv med sallad.

Maila oss på info@projectliv.fi och berätta vem du är, vilken diagnos du har,ev allergier och vem du önskar ta med dig. Sista anmälningsdagen är 3.9.2016.Evenemanget ordnas utomhus och passar således också dig som är infektionskänslig.Välkommen med!

Sprid gärna detta budskap och dela gärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.