Glad och nöjd, nytt rekord

Längs dagen kom det regnskurar, sen mot eftermiddagen och kvällen kom solen fram. Luften var en aning kyligare eftersom det var lite blåsigt.

På fysioterapin pratade vi med terapeuten om simningen, dagen och tiden blev inte fast slaget ännu.  Småningom börjar allt att klarna. En sak som gjorde mig glad när vi tänjde mina ben, var att jag inte var så spänd, och det var andra gången  efter sommaren. 🙂

Jag har fortfarande inte fått min tidning, börjar vara led att den inte kommer. Så jag skickade ett mail till kundservicen och får vad de svarar. Det är ändå jag som betalar för att tidningen ska komma, och då borde den göra det. 🙂

Ikväll gjorde jag ett nytt rekord i trampandet på Motomeden. 54 minuter och 14,3 kilometer. 🙂 Ni kan tro att jag var glad och nöjd! 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.