Ja det går bra

I natt regnade det mycket och regnet bara trummade mot plåttaket. På dagen var vädret växlande molnighet med sol och moln, så blåste det ganska friskt. Arbetsdagen gick bra och jag var klar med arbetsuppgifterna före lunchen.

Medan jag skrev textmeddelanden med mina vänner, så kände jag hur lycklig jag var över att ha dem i min närhet. Vi skrev lite om det som vi tillsammans kommer att göra.

Ikväll var jag till örtagården, det var trevligt när jag inte hade varit där på en tid. Man märkte att sommaren har varit regnig. Det blev mulet och kyligt att jag gick in i en byggnad med de andra, som klippte bland annat dill och persilja som skulle bli torkad.  Sen blev det tal om olika recept på Zucchini som det kommer rikligt av, stora är de också.

Jag kom hem kanske 20.20 tiden, visade min vän terrassblommorna.Vi var ute på terrassen, började prata , så jag märkte inte hur tiden gick. Sen lyfte vi apelsin trädet ut, det är ännu så pass varmt och fuktigt i luften och den mår bra där. Klockan 20.50 tiden kom kvälls personalen och frågade mig om det var okej att den som har natt kommer och hjälper mig, för att arbetstiden slutar vid 21.00. Jag sade att det går bra.(Men jag vet också att om den här punkten har det diskuterats med föreståndaren, om det behövs kvälls personalens hjälp efter klo. 21. så får man bli och jobba övertid.) Och det har jag i mitt bakhuvud, men kanske alla är inte medvetna om det, tänkte jag för mig själv. Efter någon timme fick jag hjälp.

Kram och god natt

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.