Vad glad jag blir

Hej, 🙂 Vad glad jag blir, över att ni är så många som har läst det senaste blogginlägget. Det var lite glimtar från hur jag använder min hand eller min kropp i det dagliga.. Ganska fort märkte jag på statistiiken hur läst inlägget var, ville få mer synlighet för funktionshinder / funktionsnedsättning / handikapp. Ämnet som man kanske vet men man inte har erfarenheter av det, innan man kommer i kontakt med någon funktionshindrad person. Utöver ni som gillar min facebook sida, började jag några dagars marknadsföring av inlägget på facebook. Inte för att jag är en sådan som vill bli någon stor bloggare, men mitt liv kan vara intressant för många.

Idag har jag njutit av den härliga augustivärmen, på förmiddagen var det mörka moln på himlen som såg lite hotfulla för regn, men de seglade förbi och det blev soligt. Jag satt ganska mycket på terrassen och njöt av att se på mina blommor. 🙂

Blev ännu glad av att höra om att det fanns några i personalen, som tyckte om att ha kunnat ge lite ”extra” tid  åt mig, till exempel gårdagens matlagning. Mitt hjärta blev varm, och veta att man vill se mig som en människa. Och hjälpa mig att försöka göra själv olika saker.

Dagen avslutade med en fotbollsmatch med mina vänner. JARO spelade mot Ekenäs IF, matchen hade en snabbare  takt, hemmalaget har ju fått en ny tränare. Fina med matchen var att JARO  gjorde fem mål som de vann med.

Nu måste jag småningom börja tänka på att gå och sova, det har redan hunnit bli midnatt. 🙂

Kram och god natt. 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.