Då var det fredag igen

Ja, då var det fredag igen, vet inte vart tiden går. I morse vaknade jag knasigt tidigt, var redan uppe och kröp på golvet när jag såg att klockan bara lite över sex och inte sju. Var smått arg på mig själv och gick tillbaks i sängen, lyckades att slumra till.

Innan vi gick till den dagligaverksamheten ringde jag med personalen till tidnings utdelningen, att jag inte har fått någon tidning. Där lovade man föra budskapet vidare, då får vi se om det hjälpte och tidningen börjar att komma. Här har annars dagsposten börjat komma sent på kvällarna, vet inte vad som är orsaken till det.

Det blev en underbar solig och varm dag, nu märks det att morgnarna kan vara kyliga. Jag var både ute på terrassen och gården. Sådana dagar ska man ta vara på och njuta. 🙂

Kram och god natt 🙂

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.