Det var ju bra

Hade tänkt här tidigare gå och prata med föreståndaren om min simning, men då råkade det sig inte bättre än att hon kom i ett annat ärende in till mig. Jag bad att hon skulle med personalen fundera ut en dag och tid, när någon kunde hjälpa mig i simhallen. Det var ju bra att jag fick säga mitt ärende genast från morgonen. Föreståndaren lade ut en dag, jag lovade prata med min fysioterapeut, det är alltid knepigt att få det och passa när det är flera människor är inblandade.

Det är ett intressant väder som vi har haft idag. Solen sken fram på eftermiddag, så blev det mulet och kom några regndroppar. Ganska varmt var det ändå. Tog med regnskydd när vi gick med assistenten till K Supermarket, som tur började det inte att regna. Skönt att vara ute och promenera.

Jag har något skumt med tidningen som inte har kommit sen i söndags efter uppehållet. Visserligen har jag Österbottens Tidning som e-tidning, men tycker om pappersversionen, tja jag är väl gammalmodig? 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.