Bra att komma igång med fysioterapi

På sommaren har jag gått mer utomhus och rört mig mer än på vintern.  Det är ju klart att när jag går utan stöd eller rullator, då får musklerna arbeta på ett annat sätt. Visserligen har det varit bra att hålla sig igång, och jag strävar till att bibehålla den rörelseförmågan jag har.

Idag hade jag min första fysioterapi efter semestern. Lite spänd var jag i benen, men det gick ganska bra. Vi pratade med fysioterapeuten om att också är bra att märka skillnaden efter en paus, sen är det lättare och motivera viktigheten med terapin.  Det kändes bra att komma igång med fysioterapi.

Några regnskurar kom på dagen, efteråt blev  det en solig och vacker kväll. Jag var ute på terrassen och det var underbart. Sen trampade jag på Motomed kanske lite mer än en halv timme och 8,7 km. 🙂 I början hade spändhet i benen, som gav efter med tiden som jag trampade.  Känner mig nöjd med mig själv. 🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.