Skjöt upp rehabiliteringen i Kankaanpää

Dagens väder har varit mycket varierande, en stund har det regnat och åskat, sen har det blivit hur soligt som helst. Igår kom ett brev från Kankaanpää, jag skulle ha fått fara på rehabilitering nu i september. Jag hörde mig  för med en väninna o. frågade när de hade tänkt sig att fara dit, och det var ungefär en månad senare. Mor ringde till Kankaanpää och frågade om det var möjligt att skjuta upp på tidpunkten, så skulle jag komma samtidigt  som min väninna. Det lyckades och jag far på rehabilitering någon gång i oktober. Jag var mycket nöjd. 🙂

På eftermiddagen träffade jag min assistent, det var roligt att träffas igen efter semestern. 🙂 Vi pysslade om blommorna. Rensade skrivbordslådan och tog bort alla gamla papper, så det inte blir bara och ligga.

Här kommer lite bilder på blommorna. 🙂

img_20160802_171227.jpg

Apelsin trädet fick flytta in. 🙂

img_20160802_171512.jpg

Min fina pelargon. 🙂

20160802_162357.jpg

Och blomlådan, är ledsen att bilden tog ljuset men det är gula Crysantemer. 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.