Nya blommor till terrassen

Det gick bra att låna lite saker till morgonmålet, såsom mjölk, saft och smör. Lite ovant att stiga upp efter klockan sju på morgonen, jag kände mig ändå pigg för att vara så tidigt. På semestern blev det sovmorgnar och man fick ta det lugnt

Nu den här veckan ska jag vara på den  dagligaverksamheten, eftersom jag inte har börjat jobba ännu. Så jag tog med målarboken och färgpennor, för att ha något att göra.

Mina terrassblommor hade tyvärr torkat ut, likaså Tuijan, de var inte  alls vackra att se på. Mor var här och tog bort de dåliga blommor, och vi planterade Crysantemer och en ny barrväxt. Nu har jag nya terrassblommor.

I solen är det varmt, men det är lite kyligare i skuggan. Jag var på en promenad och det var riktigt skönt.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.