Bra att komma hem och plocka hallon

Förmiddagen var solig och varm.Vi gick bakom huset och plockade trädgårdshallon, som det fanns massor av och stora var de. 🙂

img_2280.jpg

Såhär såg det ut i buskarna, nu mognar mera hallon för varje dag nu den närmaste tiden. Det var bra att komma hem och plocka hallon. 🙂 De stora svartvinbär hade också blivit mogna, och det blev ganska mycket av dom.

20160731_120721.jpg

Dagens skörd!! 🙂 Lite senare kom regnet och åskan. På eftermiddagen var vi bjudna till min brors villa, roligt att träffa dem alla igen. Badade bastu, och för mig var det första gången som jag var i deras bastu. Jag  hade just hunnit komma upp till villan och satt i rullstolen, sen kom det en ordentlig regn- och hagelskur, och hagel som blev på marken. Ett väder som man aldrig har varit med om. Vi fick äta god rökt fisk, bär och glass till efterrätt. 🙂

Kom sen hem till Kivilös. Personalen hjälpte mig med kvällstvätten och packa upp mina kläder. Måste bara fråga några saker t.ex. var är morgonmåls varor som jag hade bett om att få. Annars känns det bra att vara hemma på boendet.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.