Sista dagen på villan

Sommaren och semestern har verkligen gått fort, jag har haft en superskön sommar här ute på villan. Känner mig utvilad, har ju en vecka kvar av min  semester så jag har ännu att njuta. 🙂

Det kändes nästan lite vemodigt att tänka, att idag var den sista dagen på villan. Hur ska man kunna lämna all den här härligheten och blomsterprakten bakom sig? Jag skulle stanna tiden för ett par dagar, om jag bara kunde. Tyvärr är tiden något som vi inte kan göra åt.

Solen sken och det var varmt väder, kring  24, 25 grader. Vi stödde upp min stora pelargon med pinnar och packade det så att blomman skulle klara av morgondagens resa. Far och jag var till Sammatti och klippte oss, håret hade vuxit igen eller snarare pannluggen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.