Hemma i Jakobstad

I morse steg vi upp i god tid, när det var en lång hemresa som vi hade framför oss. Packade de sista sakerna och min bärbara dator, elrullstolen var redan på släpkärran. Vi kom iväg halvtolvtiden, solen sken nästan hela vägen. Resan gick bra, på en del ställen var det lite mera trafik. På vägen finns ett kantarell ställe som är ett ”måste” att stanna där och plocka, och stället svek inte oss denna gång heller. Det blev mycket med kantareller nu också.

Vi körde via Kivilös och lämnade elrullstolen och en del av sakerna där, min bror kom dit och hjälpte till med att lasta av. Klockan var kanske sju, jag satt i bilen eftersom jag följde med till mor och far, ska vara med dom ännu i morgon. Hann byta några ord med min granne medan jag väntade. Mamma berättade att hon satte pelargonen på terrass bordet, jag får se det i morgon. 🙂 Sen kom vi hem till mina föräldrar.

Ja nu är jag hemma i Jakobstad. Konstigt hur fort sommaren gick, men visst var det trevligt att träffa min bror igen som vi inte hade sett på länge. Allt har sin tid och det är bra också att vara hemma. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.