Min skönhet

Det känns alldeles underbart att få njuta av sol och värme, ibland kom vita moln seglande förbi på den blåa himlen. Vi rensade bort torra blommor från pelargonen.

img_20160724_134442.jpg

Måste medge att denna pelargon är min skönhet just nu, jag kan inte sluta att beundra den. 🙂 Och vilken blomsterprakt den har, för varje dag som går blir blomman ståtligare. Jag känner en stor glädje att jag fick en sån här pelargon, och är noga att sköta den. 🙂 Nu har jag också fått näring för pelargoner, före det jag ett slags näring som var ljusrött. Och inte är det så noga vad man ger, huvudsaken är att ger någon slags av blomnäring  Jag är nog lite svag för pelargoner, sen har det blivit ett intresse för mig. 🙂 Sticklingarna som köptes i vintras, två klarade sig och står i köksfönstret så nu börjar de blomma.

 

.  20160724_124344.jpg

Lyckades fånga en fjäril på bild, men det blev kanske för smått för att kunna se den. Annars blev det en sommar bild tycker jag själv. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.