Underbar sommarväder

Det har varit underbar sommarväder med sol och värme både igår och idag. Jag har varit mycket ute. Märker att den friska luften gör en trött, för att igår kväll somnade jag direkt när jag satte huvudet på kudden.

Idag sken solen från en klarblå och  molnfri himmel, det kändes  så härligt. Kråkorna hade hittat våra blåbärbuskar och hunnit smaska i sig några bär som höll på att mogna, men nu har vi satt nät på buskarna. I sommar har det funnit bra med kantareller, mor har plockat ganska mycket av dom.

Annars har jag bara njutit av det ljuvliga sommarvädret och villalivet. 🙂 Har haft en paus från datorn, och det har gått bra, Kom nu på datorn eftersom jag inte är så intresserad av att se Bond filmerna.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.