Funktionsnedsättning är inte något som man lider av

Själv har jag haft mitt funktionsnedsättning (Cerebral Pares) eller en CP skada ända sedan födseln. Min egen åsikt är. att har man ett funktionshinder så är det inte något som man lider av. Jag vet att det finns de som tycker synd om en som är funktionshindrad eller handikappad och tror att man lider av det..

Det som jag vill att människor ska se mig som en person, och inte hur jag rör mig,, har jag något hjälpmedel. Människans inre och personlighet är det som är viktigaste.

Känner mig nöjd med dagen fick vara ute och njuta av solen. Snart kryper jag ner i sängen och börjar sova. Innan jag gör det, vill jag dela ett inlägg som handlar om samma ämne som jag skrev om här i början.

Kram och god natt. 🙂

En sak som jag har väldigt svårt för är när man kommer i vissa sammanhang där man plötsligt liderav sitt handikapp,Detta händer oftast i olika typer av artiklar i massmedia, till exempel ”Hon lider av sin funktionsnedsättning” eller ”Tildeliderav…
www.devote.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.