Skönt med en regnfri dag

Det var en mulen morgon, jag hann bli tveksam om  solen inte skulle alls koma fram idag såsom väderprognosen hade lovat. Tur som det var att väntandet på solsken blev ej så lång, och sen fick man njuta av solens värme nästan hela dagen, mot kvällen blev det mulet igen, och vinden har inte gått hem än. Skönt med en regnfri dag efter gårdagens regn och rusk.

Nu har jag fått reda på vad växten heter, som jag frågade om  för några dagar sen. Den heter Rodgersia så nu vet jag det. Och på tal om blommor så lade vi lite stöd åt några blommor och vattnade dom som har varit under tak. 🙂

God natt och kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.