Ett gripande inlägg

Det regniga och ruskiga vädret fortsatte hela dagen, då passade det bra med att ha lite plättkalas. Vi bjöd min kusins familj på plättar, trevligt att ha program när det regnar därute. Själv har jag varit några gånger snabbt ute på  terrassen.

Nu vill jag dela ett gripande inlägg av Madeleine Ilmrud. En del av er minns familj från Familjen Annorlinda på Sveriges Tv4. Madeleine träffaar en familj, där mannen som heter Kevork har cancer.

Med dessa ord börjar inlägget:

Man vill slåss, varenda muskel i kroppen, varenda cell med allt man har vill man slåss! Jag försöker samla mig, fast jag vill gråta. När ingen ser tappar jag allt, när ingen är där tillåter jag mig själv att bli ledsen

Du kan läsa hela inlägget här.

+

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.