En mobilpenna som är bra och jag vill ha mera av dem

Igår kväll efter bastun fick vi en hemlagad pizza av min kusin, som hade lagat i pizzaugnen. Pizzan smakade gott, vi satt ute på terrassen och åt. En härlig kväll att vara ute, och prata lite om allt möjligt..

Jag satt sen ännu en stund framför datorn. Beställde en flaska pelatgon näring, säg, att allt möjligt hittar jag på nattetid också. 🙂 Förstår inte att gå och sova., men i alla fall var det före ett jag gick och lade mig.

Nu idag har det varit en regnigt och mulet. Pelargonen står under taket undan för regnet.

20160715_101743.jpg

Här får ni se den nya mobilpennan Capactive Touch Screen Pen Zound, den är tjock och bekväm att hålla. Synd att tillverkningen av dessa pennor. För mig fungerar mobilpennan jättebra. idag kom jag på att jag vill ha mera av dem, sen ringde vi till affären i Åbo som lovade lägga undan ungefär tio pennor. Det blev så att en vän till oss lovade gå och hämta dom, eftersom affären skickar inte på posten. Men jag får pennorna,!

Ni ska ha en bra fortsättning på dagen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.