Besök i Nagu och shoppade i Åbo

Det var trevligt att vara och besöka våra vänner i Nagu. Nu blev det ett minnesvärd besök, något missförstånd hade uppstått någonstans på vägen och vi kom en dag för tidigt. Men vännerna tog glatt emot oss trots att vi kom på fel dag. Att komma till våra vänners sommarställe skulle man  åka med två färjor. Det är alltid lite annat att vara nära havet än vid en insjö. Kvällen var solig och vacker, man såg båtar som körde förbi.

Idag blev det att vi shoppade lite i Åbo. Hittade lite kläder. Sen gick vi till en elektronikaffär, där hittade vi en aning tjockare mobilpennor med ett större gummi. Dessutom var pennorna på rea och kostade bara några euro efter att ha varit ganska värdefulla, och nu såldes de bort. Vi köpte ganska många mobilpennor och faktiskt är det bra att hålla . Jag var också till Body Shop och köpte en burk med Hampfrö salva. Så jag var nöjd med shoppingen. 🙂

Det blev en hel del sittande både i bil och rullstol, mina ben var ganska styva när vi kom hem. Nå, jag får lov att röra på mig i morgon.img_20160713_205642.jpg

Vi plockade jordgubbar ikväll, det kom ganska mycket.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.