Behövs så lite för att bli glad

Det har varit smått regnigt eller ganska vått, om man får säga så. Igår hade vi ett åskväder som snurrade på här i närheten, dessutom kom det ett litet hagelskur. Idag var det växlande molnighet och lite solsken till halva dagen, sen började det att regna. Medan det var uppehållsväder jobbade vi i trädgården. Nu börjar vi äntligen bli av med getingarna.

Även om det regnade satt vi och åt ute på terrassen. Det   är ganska mysigt att sitta under taket när regnet faller ner.

Under semestern har jag inte varit på sommarreor i större städer än Karislojo eller Sammatti, då har det inte av att jag har köpt något. När jag såg den fina pelargonen, blev jag jätte glad då jag fick den. 🙂 Ibland behövs det så lite för att bli glad. 🙂

Snart blir det bastu, skönt att få gå in i värmen. I morgon ska vi till Nagu som ligger i Åbolands skärgård och hälsa på våra vänner.

Kram 🙂        

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.