Å så fick jag pelargonen

Till all lycka var det bra och soligt väder idag, när det var Puujärvidagar iKarislojo kyrkby. Det var det mycket med folk, fast mindre med försäljare där. Man kunde bra röra sig med rullstol.

På hemvägen gick vi och tog något att dricka på en bensnmack. Där utanför var det blomförsäljning, och idag eller igår(nu är det midnatt när jag skriver) hade man fått stora och fina pelargoner. Efter en liten diskussion och då hade jag sagt att jag ville gärna köpa en sådan. Det blev att jag fick en. 🙂

img_20160709_232336.jpg

Visst är den fin? Ni förstår kanske varför jag ville ha den. 🙂

20160709_201837.jpg

20160709_214611.jpg

Det blev en vacker kväll, luften kändes ljum och skön.

God natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.