Lite sol smakar gott 

Igår var det kyligt och regnigt, bara 13 grader. Vi var med våra  grannar till Svartå på sommarteater, en lätt fars . Det var riktigt trevligt men lite kallt blev det,  så kändes skönt att få gå in och äta en tre rätters middag. Maten var jätte god. 

Det är bättre och varmare väder idag, och lite sol smakar gott.  Mor och jag var till Sammatti och klippte oss.  Härligt att få håret kortare.
 
Apropå hittade jag bland mina mobilpennor en som funkar. Den är jag väldigt mån om .
Vår vän kom och började på  med operationen med getingsbon, och hade rätta kläder på sig.  Det stora boet togs ner och var tom, efteråt surrade många många getingar där på området. Ett mindre bo var på gång och fick gift in i sig. Fortsättning följer i morgon. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.