Här trivs jag

Dagen blev en solig och varm, vinden var ibland ganska kraftig. Och nu till kvällen togs solparasolllerna  ner. Man har lovat regn tills i morgon, men väderprognosen såg bättre ut ikväll än igår. Jag hoppas att det skulle vara lite uppehåll i morgon när vi ska gå på teater.

Det blev en hel del trädgårdsarbete idag. Hann sätta stödpinnar åt blommor som hade blivit långa, bra att göra det innan regnet kommer och slår dom ner. Vi tog en liten paus och tog några bilder av blommorna i trädgården.

wp-1467820658507.jpeg

Måste säga att jag trivs här. Vi håller hela tiden på att greja med något, men inget är att skulle vara tvungen att göra. Här görs det av sin egen vilja.

20160706_131247.jpg

1467820304188.jpg

Ibland förstår jag mig inte på mobiloennor. En del tar bara några dagar, så slutar pennan att ta eller tar lite men inte på alla tangenter. Mitt mobilpenn lager börjar vara slut, nu har jag tre pennor på bordet som jag växlar mellan. Kanske därför de kostade fem  euro, det är bara så retfullt.

Kram och god natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.