Vill att bloggen skall vara informativ

Jag har ju skrivit om att jag vill att bloggen skall vara informativ. Människor ska få läsa om funktionsnedsättning/funktionshinder, om min vardag och andra personer som har liknande handikapp och behov. Genom att dela som jag själv tycker att är intressant, och samtidigt vill att bloggen fungerar som en kanal och skall nå flera läsare.

Nu delar jag en av mina facebook vänners inlägg, som söker en stödperson till sina tvillingar.

Vi söker nu en till Stödperson till våra tvillingar Arvid & Alma 6år.
Det är ca 2 kvällar i veckan + varannan lördag. Vid intresse skicka pm för mera info .

Dela gärna vidare i hopp om att vi hittar den rätta. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.