Bara man själv är positiv

Det regnade mycket i natt, man kunde höra hur vattnet öste ner. Lite otur hade vi då vi  glömde ta in sittdynorna, några av dom var dyblöta. Annars har vi nog kommit ihåg att ta in våra sittdynor men inte igår. Vädret var mulet fast någon glimt av solen försökte komma fram då och då.

Ibland när jag kommer

med rullstolen  till en

besvärlig terräng,

som är stenig och

dessutom är en uppförsbacke.

Man blir glad, när någon kommer

och säger: ”Jag kan hjälpa till

med att skuffa.”

Sen kommer man till

sittplatsen där man vill

sitta.

Detta hände senast som idag, när mor och jag skulle fara på en hembygdfest till minnet av Elias Lönnrot. Vi kom ihåg att terrängen var svår, men att den var såhär svår mindes vi inte. Till all lycka finns det alltid vänliga människor som hjälper till. Jag tänker själv: ” Bara man själv är positiv och gör inte problem av saker” Då är det enklare för en själv. Tyvärr finns det människor som vill se problem i allt, har de en funktionsnedsättning eller inte. Den linjen har varken jag eller mina närmaste valt att gå på.

Festen var bra med fina program, det kändes bra att vara där. I början kom det några regndroppar, men det blev ingen ordentlig regn. Oj nu medan jag har bloggat så har klockan hunnit bli över midnatt. 🙂

Kram och god natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.