Djur i trädgården

Här har det varit växlande molnighet och solsken men varmt väder. Regnet lurade oss med att skvätta några vattendroppar på oss, så blev det ingen regn. heller. Vi satte gräsklippet på löken, som både ger näring och håller ogräset borta.

wp-1467378708367.jpeg

Denhär ödlan bor i trädgården, kommer och visar upp sig vid jämna mellanrum. Min mobil var närmast till hands, blev lite bråttom att hinna ta en bild innan ödlan försvann bland bladen och buskarna. Det är intressant med nästan alla djur i trädgården och naturen. Och jag sade NÄSTAN! Getingarna som jag skrev häromdagen om, finns tyvärr kvar i boet. Det är nog arga och giftiga djur som sticks, så vi har nog lärt oss att vara långt från skjulet och getingsboet. Här väntas det på hjälp att få boet bort och förstört.

Annars är det skönt med villalivet, jag njuter. 🙂 Ni ska ha en skön fredagkväll.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.