Fint uteväder

Jag lärde mig något nytt idag eller igår, (det är midnatt nu.)nämligen hur getingsbon tas bort. I vårt ute skjul var det ett ganska stort getingsbo, och det var ingen idé att gå och försöka ta bort det för hand. En som vi känner här i trakten, kom och hjälpte till med boet. Tipset var att man skulle sätta helt vanligt bensin i ett kärl under getingsboet, när bensinen avdunstar försviinner getingarna också. Vi får väl se.

Det blev fint uteväder, varmt och soligt men ibland lite moln på himlen. Molnen gjorde ingenting, egentligen var det ganska skönt och man behövde inte oroa sig för att bränna sig.

Vi var till Suomusjärvi och åt pizza, nja, det smakade helt okej tyckte jag. Bättre pizza har jag nog ätit. Idag köpte vi en melonpanta, blir ett intressant experiment och se hur den växer. Det är lite ogräs kvar att rensa bort i grönsakslandet.

Nu säger jag kram och god natt.  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.