Åskväder och apelsin trädet

På morgontimmarna var det ett åskväder, att jag vaknade av det  Det regnade ganska mycket också, ungefär 23 mm. Lyckades att somna om och sov ända till klockan tio, som var skönt. Vädret var varit växlande och varmt, ibland soligt och ibland mulet. 
Jag har nog kunnat vara ute,  men har suttit i elrullstolen eftersom marken har varit så våt. Det är inte alla gånger så roligt att falla och bli våt.

Måste bara visa apelsin trädet, som jag har skrivit om. Nu har jag börjat spruta lite vatten så att bladen blir fuktiga. Jag gör det var annan eller tredje dag,trädet verkar att må bra av det. 
Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.