Gamla minnen dök upp

Det verkar som om jag bloggar varannan dag och får datorfria dagar. Igår var det underbart varmt och soligt, jag hade shorts på mig en stund. Vi jobbade på ute i trädgården, så kan villalivet vara både härligt och intensiv.

Nu idag har det kommit regn och varit mulet. Bilen förde oss till Saukkola, där vi köpte lite grönsaksplantor till  trädgårdslandet. I närheten fanns en matbutik, med en gammaldags köttdisk. Och vad menar jag med gammaldags? Jo, här fick man maletkött i lösvikt och fick säga hur mycket man ville ha. Sen fanns det lördagskorv på stång och kunde köpas bitvis.. När jag satt i rullstolen där vid köttdisken, dök gamla minnen upp från min barndomen. Något som man inte stöter på varje dag.

Det var en stund uppehåll i regnet  när vi kom hem. Vi hann sätta bark under en del  jordgubbsplantor, som har börjat mogna och fåglarna har hunnit smaska på. Jordgubbssäsongen kom lite överraskande för oss i år. Tyvärr hann vi in inte sätta nät över plantorna, innan det började regna igen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.