Midsommardagen

Igår på midsommarafton var det mulet och smått regnigt. Till kvällen började vädret klarna upp. På dagen   var vi på en liten marknad i Karislojo, där sålde man bland annat blommor och hantverk.

Vi åt en god middag på kvällen.  Sen fick vi gäster som kom när vi skulle tända på  midsommar brasan .

image

Det fanns smått och gott att äta. Trevligt att träffa vänner som man inte ser så ofta,   bara somrarna.

Midsommardagen har varit solig och varm.  Vi började dagen med att varmt bad och bastu, det var så härligt.  Sen åt vi lunch hos min moster. Och nu roar jag mig med att blogga om helgen, gör det på mobilen eftersom jag kollade först  lite vad  som hade hänt på de sociala medierna. Plötsligt märkte jag att jag började skriva. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.