Glad Midsommar!

Igår kväll, ja nu har det blivit till Midsommarafton. Hur som helst hade vi bastu och bubbelbad, som kändes helt underbart. Nu är man ren och redo för att fira Midsommar! 🙂 I år är vi afton hos oss och äter middag på kvällen. Man kan alltid hoppas på fint väder.:)

Här har det gjorts lite förberedelser till kvällens middag. Jag var på paddan och googlade om apelsin trädet eller Calamondi. Märkte att jag har trädet rätt  placerad på terrassen, inte på för soligt plats men inte heller för skuggit, Ja sådär lagom, vilket gladde mig.  🙂

Innan jag kryper till sängs, vill jag önska er en riktig

1466711827013.jpg

Kram! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.