Åh, vilken sommardag

Hej, Nu börjar det  vara tyst härinne i villan, jag känner mig inte sömnig ännu och sitter vid datorn i mitt rum. Här stör jag ingen, det enda ljudet som hörs är, när mitt pekfinger knackar på tangenterna fast jag försöker göra det så tyst som  möjligt.

Åh, vilken sommardag det blev idag, även om morgonen var mulet. Småningom kom solen fram och började skina. Det blev en utedag, vi fick mycket gjort.

På kvällen hade vi bjudit våra grannar till oss. Roligt att se dem igen, jag hade inte träffat dem sen i somras. Det var en vacker kväll, vi satt ute på terrassen. En sån dag  hade jag.

Kram och god natt.   🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.